ΠΙΣΩ
Ψαρόσουπα από ροφό και χορταράκια της θάλασσας
Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους, τα καρότα στρογγυλά, το σέλινο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια, το κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια, σε μία κατσαρόλα και τοποθετούμε το ψάρι πάνω από τα λαχανικά. Προσθέτουμε το νερό μέχρι να καλύψει το ψάρι. Ρίχνουμε αλάτι και ελαιόλαδο. Το βράζουμε για 45 λεπτά περίπου. Στο τέλος ρίχνουμε το λεμόνι, το πιπέρι στο σερβίρισμα.


Συνταγή Νίκου Θαλασσινού, Workshop Επαγγελματιών Εστίασης 2018

Υλικά για ψαρόσουπα:



  • Ψάρι (ροφός)   
  • πατάτα
  • κρεμμύδι
  • σέλινο
  • καρότο
  • ελαιόλαδο
  • λεμόνι
  • αλάτι (ημίχονδρο)
  • πιπέρι
  • νερό

Υλικά για χορταράκια της θάλασσας:



  • Χορταράκια ωμά
  • Ελαιόλαδο
  • ξύδι





Γενικά
Συνταγή
Browse
(Προαιρετικό)