ΠΙΣΩ
Πιπεριές Γεμιστές με Παστό

Εκτέλεση

Βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 οc τις πιπεριές. Βράζουμε το κριθάρι για μία ώρα περίπου αφού το έχουμε μουλιάσει. Σοτάρουμε το παστό κομμένο καρεδάκι, το κρεμμύδι, το καρότο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, σβήνουμε με ζωμό βοδινό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα φασκόμηλου και αφού πάρουν μία βράση προσθέτουμε μουστάρδα και μέλι, αφήνουμε 2 λεπτά να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας και ρίχνουμε το σιτάρι μας. Αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα μας και στην συνέχεια γεμίζουμε με αυτό τις πιπεριές μας. Κλείνουμε με το μίγμα των τυριών μας και βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 οc.


Συνταγή Δημήτρη Λουκιπούδη,  Workshop Επαγγελματιών Εστίασης 2018

Υλικά



  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 ντομάτα κομμένη καρέ
  • 2 καρότα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 40 γρ. Μέλι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 150 γρ. παστό
  • 200 γρ. κριθάρι
  • 10 τεμ. Πιπεριές φλωρίνης
  • 300 γρ. σφέλα
  • 200 γρ. μοτσαρέλα μπαστούνι
  • 2 φύλλα φασκόμηλο
  • 200 γρ. ζωμό βοδινό
Γενικά
Συνταγή
Browse
(Προαιρετικό)