ΠΙΣΩ
Καγιανάς με σύγκλινο, λιαστή ντομάτα και σφελα
Συνταγή CHEF Άγγελου Καλλιντέρη, Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2017

Εκτέλεση

Ρίχνουμε την ντομάτα σε ένα τηγάνι με το μισό λάδι, τη λιαστή ντομάτα και το σύγκλινο και βράζουμε για να φύγουν οι χυμοί της ντομάτας. Αφού έχουν εξατμιστεί  τα ⅔ του χυμού προσθέτουμε τα αυγά, τη σφέλα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το υπόλοιπο λάδι και βράζουμε ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να ψηθούν τα αυγά.


Δείτε τον chef Άγγελο Καλλιντέρη  να ετοιμάζει την συνταγή εδώ.

Υλικά 



  • 3 αυγά 
  • 2 ώριμες ντομάτες καθαρισμένες από τη φλούδα περασμένες στο multi
  • 1 κούπα σύγκλινο ψιλοκομμένο
  • ½ κούπα λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
  • ½ κούπα ελαιόλαδο 
  • 200γρ σφέλα τριμμένη
  • ρίγανη 
  • Αλάτι , πιπέρι

Γενικά
Συνταγή
Browse
(Προαιρετικό)